Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Afzuigkap zuigt niet goed af

Wanneer uw afzuigkap niet goed afzuigt kunnen er een aantal oorzaken aan ten grondslag liggen. Verstopping van de filter of te weinig luchtaanvoer kunnen redenen zijn. Waterink Keukens is gespecialiseerd in de aanleg en montage van keukens en keukenapparatuur.

Verstopping van het filter

Wanneer het afzuigfilter niet tijdig schoongemaakt wordt kan de vervuiling de kracht van het filter tegen gaan. Zorg dus dat het filter schoon is.

De luchttoevoer in de woning controleren

De afzuigkap doet niet anders dan het verplaatsen van lucht. Wanneer er sprake is van te weinig luchttoevoer kunt u de ramen openzetten om dit te versterken.

Kanaal controleren op verstoppingen

Er kan ook sprake zijn van verstoppingen in het kanaal naar de afzuigkap. Indien de filters schoon zijn en er sprake is van een goede luchttoevoer dan kunt u een vakman van Waterink Keukens het aanvoerkanaal laten controleren.

Veel gelezen artikelen

 

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op