Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Aluminium achterwand keuken

Bij de keuze voor een nieuwe keuken hoort ook de keuze voor een achterwand. Eén van de mogelijke opties is een aluminium achterwand. Deze kan eventueel over de oude betegeling geplaatst worden.

Renovatie van de keuken

Wanneer u de keuken wilt renoveren kan een aluminium achterwand in de keuken handig zijn. Voordeel hiervan is dat u deze namelijk over de oude betegeling kunt plaatsen.

Brandschade, waterschade of nieuwe aanblik?

Wanneer er sprake is van brand- of waterschade kunt u kiezen voor keukenrenovatie. Dit geldt ook wanneer u de keuken een nieuwe aanblik wilt geven. Wanneer u kiest voor een aluminium achterwand dan hoeft u de oude tegels niet te laten verwijderen. Wij monteren deze achterplaat over de tegels heen.

Waarom aluminium achterwand?

In de praktijk blijkt dat klanten kiezen voor een aluminium achterwand omdat:

  • Aluminium een strakke uitstraling en afwerking heeft.
  • De tegels niet van de muur gehaald hoeven te worden. Het aluminium kan er over heen geplaatst worden.
  • Aluminium hittebestendig is.

Deze keuken achterwanden zijn ook mogelijk:

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op