Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Aluminium handgrepen: stijl en functionaliteit samengebracht

Op zoek naar aluminium handgrepen voor in uw keuken? Het materiaal aluminium is al eeuwen bekend. Maar sinds meer dan een eeuw wordt het massaal verwerkt. Het is slijtvast, krasvrij en bestand tegen roest. Het heeft ontelbare toepassingen, ook in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan pannen, rekken en keukentoestellen. Voor handgrepen in de keuken gebruikt men dan ook graag dit materiaal. Ook al worden ze intens gebruikt, de grepen slijten vrijwel niet en blijven hun oorspronkelijke pracht behouden.

handgrepen-keukenkasten

Een enorme keuze aan modellen

Ons model Atlante en de relinggreep zijn zeer populair. De ronde vormen bieden een goede grip en de vorm past bijna in elk interieur. De Laia greep is wat hoekiger en onze Forma greep heeft een apart design. Daarnaast hebben we ook open modellen (onze Open greep) en infreesgrepen. Step Greep en Slip Greep geven je kast een heel andere uitstraling. Of wat dacht je van een Asymmetrische Laia Greep? En dit is nog maar een kleine selectie uit ons volledige assortiment. Bovendien kunt u kiezen tussen een aluminium- of RVS-look. Ons assortiment wordt zoveel mogelijk afgestemd op elke woonstijl, budget en smaak.

Lees ook: klassieke handgrepen keuken

Bezoek onze webshop

Teveel keuze? Geen nood!

Kunt u écht niet kiezen uit onze talloze uitvoeringen? Geen nood, u heeft tijd zat om rustig in onze website rond te kijken. U hoeft niet gelijk te beslissen want onze webwinkel is 24/24uur open, en dit elke dag. Vergelijk op eigen tempo de verschillende ontwerpen en bekijk wat het beste bij uw keuken past.

Afmeting is belangrijk!

Beslis niet te snel en bekijk heel goed de afmetingen. Dit is belangrijk om de grepen perfect te kunnen monteren. Naast dikte, lengte en hoogte is ook de boormaat van belang. Er is keuze vanaf 32mm tot 1090mm. In onze webwinkel vindt u per product een gedetailleerde beschrijving. Bekijk deze goed voordat u bestelt.

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op