Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Brandplekken achterwand keuken (kunststof)

Wanneer u te maken met hebt met brandschade of brandplekken op de achterwand van de keuken dan kunt u terecht bij Waterink Keukens.

Brandschade in de keuken

Brandschade aan een achterwand in de keuken ontstaat niet snel. Simpelweg omdat achterwanden vaak bestand zijn tegen een bepaalde vorm van hitte. Bij de productie van de achterwanden is uiteraard rekening gehouden met kookplaten die geplaatst worden in de keukens. Dat wil niet zeggen dat brandschade nooit voorkomt. Met name bij kunststof achterwanden komt dit wel eens voor.

Kunststof achterwand

Zoals hier boven gesteld komt brandschade voornamelijk voor bij een kunststof achterwand. Om dit te voorkomen wordt er uit voorzorg een backboard saver geplaatst. Dit is een hitteschild voor gaskookplaten.

Keukenrenovatie

Bij schade aan de achterwand van de keuken is het niet noodzakelijk de gehele keuken te vervangen. U kunt ervoor kiezen de achterwand te vervangen. Hierin liggen tal van mogelijkheden voor handen.

Problemen achterwand keuken

Herkent u de volgende problemen?

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op