Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Brandschade in de keuken

Wanneer er sprake is van brandschade in uw keuken dan kunt u kiezen voor keukenrenovatie. Dit betekent dat alleen de beschadigde onderdelen worden vervangen. Zo hoeft u niet te investeren in een volledige nieuwe keuken. Waterink Keukens helpt u graag bij het renoveren.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een klein beetje gemorst vet kan al een vlam in de pan veroorzaken, wat uiteindelijk kan leiden tot flinke brandschade. De beschadigingen zijn daardoor niet eenvoudig weg te poetsen. De beste oplossing is het beschadigde onderdeel laten vervangen of overspuiten. Zo ziet u later niets meer van de geleden brandschade.

Brandschade in de keuken verzekerd?

Bij brandschade in uw keuken dient u de verzekering op de hoogte te stellen van de kosten die de reparatiewerkzaamheden met zich meebrengen. Een offerte hiervoor dient te worden opgevraagd. Deze offerte zal aan diverse eisen moeten voldoen alvorens deze wordt ingediend bij de verzekeraar. Daarom vragen wij voor het maken van een offerte een bedrag van €100,00, welke na opdracht in mindering wordt gebracht op de totaal factuur.

Voordelen keukenrenovatie

De voordelen van keukenrenovatie op een rijtje

  • Uw investering is minder groot dan bij een nieuwe keuken.
  • Uw keuken lijkt weer als nieuw.
  • U bepaalt zelf de stijl van uw gerenoveerde keuken.
  • U kunt ook losse onderdelen laten renoveren.

Uw keuken laten opknappen?

Wilt u meer informatie over renovatie van uw keuken? Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden:
Informatie aanvragen

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op