Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Complete keukens voor de beste prijs

Waterink Keukens staat al jaren bekend om haar handgemaakte maatwerk keukens maar heeft ook een ruim assortiment complete fabriekskeukens. Wij hebben verschillende soorten keukens: onze collectie bestaat uit landelijke keukens, design moderne keukens, stoer landelijke keukens. Wij doen er alles aan om voor iedereen een passende oplossing te vinden. Wij hebben complete keukens met een vanaf prijs hieronder voor u samengesteld. Wilt u een handgemaakte keuken? Kom dan langs. Dan maken wij voor u een ontwerp.

Vanaf €5.725,-

Zwarte keuken

Waterink Keukens is specialist in handgemaakte keukens. Met een team van vakmensen, een grote werkplaats met een ruim machinepark, kunnen we elk type keuken op maat maken en leveren.

Bekijk keuken
Vanaf €4.612,-

Basis standaard keuken

Eenvoudige keuken die in elk type inrichting past. Deze basis keuken is keurig netjes en strak afgewerkt inclusief strakke en moderne handgrepen.

Bekijk keuken
Vanaf €7.767,-

Basis witte keuken

Deze witte keuken schittert door zijn eenvoud. Dit strakke design past in elk gewenste inrichting.

Bekijk keuken
Vanaf €4.573,-

Beige witte keuken

Deze twee kleurige keuken (wit en beige) heeft een heel bijzondere strakke uitstraling. Het is een pareltje om te zien. De zwarte handgrepen maken uw keuken compleet. Daar kunt u goed mee voor de dag komen.

Bekijk keuken
Vanaf €7.305,-

Keuken met wandmeubel

Deze Houtlook keuken wordt geleverd compleet met een schitterend design wandmeubel. Inclusief kastjes heeft u dus voldoende opbergruimte. Deze landelijke stijl keuken zal zeker niet misstaan.

Bekijk keuken
Vanaf €9.396,-

Landelijke fabriekskeuken

Deze strakke landelijke stijl fabriekskeuken hebben we gecombineerd met vrij drukke wandtegels die niet te druk, maar een spannend geheel vormen. Hier hoort dan een zwarte vierkante knop bij die rust creëren.

Bekijk keuken
Vanaf €13.382,-

Moderne keuken met eiland

Deze bijzondere moderne keuken wordt geleverd met een kookeiland. Bij zo'n strakke wit zwarte design hoort natuurlijk een opvallende RVS look koelkast.

Bekijk keuken