Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Criteria en aandachtspunten aanschaf keuken

Bij de oriëntatie op een nieuwe keuken dient u zich een aantal dingen af te vragen. Wat is belangrijk? Waar moet u op letten. Waterink Keukens zet de criteria voor een nieuwe keuken op een rij:

houten-keuken-laten-maken

Stijl keuken en kastfronten

Wilt u een landelijke, stoer landelijke of moderne keuken? En wat voor stijl keukenkasten en handgrepen wilt u hierbij? De oriëntatie op een nieuwe keuken begint vaak bij een stijlkeuze.

Zorgvuldige oriëntatie

Een zorgvuldige oriëntatie begint tegenwoordig vaak via het internet. Ook een goed gesprek met uw buurvrouw of andere bekenden kan zinvolle informatie opleveren. Wat vindt u belangrijk in uw keuken? Kookt u veel of juist niet? Wilt u afwassen of moet u er niet aan denken?

Een praktische inrichting

Praktisch gebruik is de belangrijkste graadmeter bij de inrichting van een keuken. Heeft u de pannen bij de hand wanneer u gaat koken? Of moet u ze achteruit een kast vissen? Staan uw kruiden op ooghoogte? Kunnen de kinderen kasten openen?

Goede ergonomie

Een goede ergonomie is voor uw fysieke gestel van essentieel belang. Een gemiddeld aanrecht is 90 centimeter hoog. Wanneer u erg lang bent is het zaak om een ‘hogere keuken’ in overweging te nemen.

Betaalbare apparatuur

Een gerichte inventarisatie voor aanschaf van de keuken biedt de mogelijkheid om goede apparatuur in de keuken te bouwen. Wat zijn uw wensen? Een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron,quooker, inductieplaat of gaskookplaat?

Goede opbergmogelijkheden

Vervelend wanneer u de spullen die u kwijt wilt in de keuken niet kwijt kunt. Materialen blijven slingeren en zodoende heeft u altijd een slordige aanblik. Een juiste inventarisatie geeft ons de gelegenheid u een passend ontwerp te maken.

Prijs kwaliteitsverhouding

Is een goedkope per definitie van mindere kwaliteit? Waterink Keukens biedt keukens van 2500 tot pakweg 6000 euro. Binnen deze prijsklasse zijn er tal van mogelijkheden in kleur, apparatuur, aanrechtblad en andere zaken. De kwaliteit is uitstekend.

Soort keuken

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op