Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Deur keukenkastje kapot: hangt scheef of verzakt

Kapotte keukenkastjes in de keuken? Zijn ze verzakt of hangen ze los? Waterink Keukens heeft voor u de oplossing op tal van keukenvragen.

Loshangende keukenkastjes

Loshangende keukenkastjes kunnen het gevolg zijn van kapotte scharnieren. Zijn de scharnieren van de keukenkastjes defect? Waterink Keukens levert nieuwe scharnieren. Wij kunnen deze indien gewenst toesturen, zodat u zelf de montage ervan kunt verzorgen. Maar bent u niet bereid dit te kunnen, dan zouden wij dat ook voor u kunnen verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij willen u vragen rekening te houden met de rij afstand. Bent u woonachtig in de gemeente Hardenberg, dan rekenen wij geen voorrijkosten. Informeer u daarom vooraf goed.

Scheefhangende keukendeuren

Door veelvuldig gebruik wil het voorkomen dat keukendeurtjes scheef gaan hangen. Kapotte scharnieren kunnen hiervan de oorzaak zijn, maar soms kan het opnieuw stellen van de scharnieren ook oplossing bieden. Wij helpen u graag. Vraag ons om advies.

Scharnieren stellen

Zoals aangegeven komt het voor dat scharnieren opnieuw gesteld moeten worden. Door een kleine ingreep krijgt u weer een strakke keuken, zonder dat keukendeurtjes scheefhangen. Hierdoor kunt u weer lang plezier hebben van uw keuken.

Vervangen van de scharnieren

Bij het vervangen of stellen van scharnieren zijn er de volgende opties:

  • U vervangt of stelt de scharnieren zelf. Wij sturen u de gewenste scharnieren.
    Voor de doe-het-zelvers is het vervangen van een scharnier een kleine moeite.
  • Waterink Keukens vervangt of stelt de scharnieren voor u
    Indien u zelf de scharnieren niet wilt of kunt vervangen kunt u hiervoor Waterink Keukens inschakelen. Wij komen bij u langs. (Let op: buiten de gemeente Hardenberg rekenen wij voorrijkosten.)

Je keuken laten opknappen?

Wilt u meer informatie over renovatie van uw keuken? Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden:
renovatie keukenInformatie aanvragen.

Veel gelezen artikelen

  • De inrichting van keukenladen.
  • De inrichting van keukenkasten.
  • Voor vragen en tips bezoekt u onze keukenvraagbaak.

Schade of problemen met keukenkasten?

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op