Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Deurtjes keuken vervangen

De deurtjes van uw keuken kunnen kapot gaan of schade oplopen. Denkt u aan kromtrekkende deuren of barsten en scheuren in de kastjes. Oorzaken kunnen slijtage, waterschade of brandschade zijn. U kunt ervoor kiezen de keukendeurtjes te vervangen.

Deurtjes keuken vervangen

Waarom keukendeurtjes vervangen

Waterink Keukens komt in de praktijk talloze redenen tegen om keukendeurtjes te vervangen. Klanten willen soms een modernere uitstraling van de keuken. Of deurtjes passen niet meer in het huidige interieur. Ook schade aan de keukendeuren is een veelgehoorde oorzaak.

Schade aan keukendeuren

Schade aan de deurtjes in de keuken kan ontstaan door:

Oplossingen

Er zijn diverse oplossingen wanneer u de keukendeurtjes vervangen wilt … U kunt zorgen dat de beschadigde keukendeurtjes vervangen worden. Optie twee is het overspuiten van uw keuken. In dat geval wordt uw bestaande keuken voor het oog als nieuw.

Inspiratie landelijk keukeneiland

Verwante informatie

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op