Keuken kopen regio Enschede

Woon je in Enschede en wilt je een nieuwe keuken aanschaffen? Waterink Keukenmakerij levert keukens in geheel Overijssel. Bovendien zorgen onze vakmensen voor een vakkundige montage van jouw keuken.

Bij Waterink mag je in de keuken kijken!

Wil je eens een kijkje in de keuken van Waterink Keukenmakerij? Je zult zien hoe breed ons assortiment is en hoe we met deskundig advies precies die keuken ontwerpen die bij jouw woning past. Want een keuken plaatsen is meer dan techniek! Het begint met goed luisteren. Wat zijn jouw wensen? Wat is jouw droomkeuken? Hoeveel budget hebt je beschikbaar voor jouw keuken?

Stijl keuken

Waterink Keukenmakerij biedt keukens in verschillende stijlen:

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Vertel je jouw wensen: wij regelen de rest!

Jepp keukens levert een totaalplaatje. Je vertelt jouw wensen. Wij maken een ontwerp. Maar de technische realisatie kunt je geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakkmensen de keuken geplaatst hebben, kunt je koken in jouw nieuwe keuken.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Contact

Wilt je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions