Nieuwe keuken Kampen

Wanneer je in de orienterende fase zit waar het gaat om jouw nieuwe keuken kun je terecht bij Waterink Keukenmakerij. Waterink Keukenmakerij is actief in Kampen en omstreken en biedt betaalbare keukens.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaal je een hogere prijs, daar staat tegenover dat je een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor jou gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaal je minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Scherpgeprijsde keukens

Waterink Keukenmakerij biedt scherpgeprijsde keukens. Voor een hele schappelijke prijs krijgt je een 'standaard' keuken op maat. Klinkt tegenstrijdig 'een standaardkeuken op maat'. Toch kan dat. Binnen het budget wat je voor ogen hebt komen wij met een ontwerp. Een ontwerp op 'maat'.  Jepp keukens levert een totaalplaatje. Je vertelt jouw wensen. Wij maken een ontwerp. Ook de technische realisatie kunt je geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt je koken in jouw nieuwe keuken.

Keukens tot € 6000

Waterink Keukenmakerij biedt keukens in de prijsklasse van 2500 tot 6000 euro. Afhankelijk van de prijs is de keukenapparatuur hierbij inbegrepen. Zo bieden wij bijvoorbeeld keukens aan voor €6000. Dit is inclusief werkblad en vijf apparaten. Ofwel wij hebben voor iedere budget een keuken. Wij denken graag met je mee over de invulling.

Handgemaakte landelijke keukens

Handgemaakte keukens zijn echt handgemaakt. In onze keukenmakerij wordt de keuken van A tot Z geproduceerd door onze vakmensen. Handgemaakt betekent altijd een keuken op maat omdat wij alles precies op maat voor jou maken.

Leverancier houten keukens door heel Nederland

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukenmakerij adviseert je ook over:

Vakmanschap staat bij ons voorop maar wij bieden een betaalbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions