Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Glasplaat kookplaat kapot of gebarsten?

Wanneer u per ongeluk een pan of een ander zwaar voorwerp op uw kookplaat laat vallen dan kan een barst in de kookplaat ontstaan. In veel gevallen vergoedt de verzekering deze schade aan een kookplaat. Raadpleeg hiervoor uw verzekering.

barst-kookplaat

Barst in de kookplaat

Een ongeluk zit in een klein hoekje zegt men wel eens. U hoeft maar een keukenkastje te openen, waardoor een mok of iets dergelijks op uw mooie kookplaat valt. En een barst zorgt er dan voor dat u niet meer kunt gaan koken. Wij raden u dus af om de kookplaat na een barst of scheur te gebruiken. Een analyse van de situatie is raadzaam, omdat de gevolgen niet altijd te overzien zijn wanneer er bijvoorbeeld water overkookt en het water in de scheur belandt.

Vervangen van de glasplaat

Het is goed mogelijk om de bestaande glasplaat te vervangen voor een nieuwe glasplaat. In vrijwel alle gevallen dient u hiervoor contact op te nemen met de leverancier van de kookplaat.

-LET OP- Wij krijgen met regelmaat vragen over het vervangen van een glasplaat. Wij kunnen u hier echter niet altijd direct bij helpen. Simpelweg omdat de oplossing vaak bij de leverancier ligt. Wij raden u dan ook aan direct contact te op te nemen met de leverancier.

Verzekerd?

Met regelmaat wordt een nieuwe glasplaat verzekerd door uw verzekeraar. Neem contact op met uw verzekeraar om te achterhalen of u hier recht op hebt.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op