Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn helemaal in. Mensen die van strak en netjes houden kiezen steeds vaker voor een greeploze keuken. Doorgaans zijn moderne en designkeukens al greeploos. Waterink Keukens biedt u greeploze keukens.

handgemaakte moderne keuken

Nieuwe technieken

In een greeploze keuken ontbreken de handgrepen. Binnen een strakke, moderne keuken kunnen handgrepen storend zijn in het ruimtelijke effect wat klanten willen zien. Dankzij nieuwe technieken kan een keuken greeploos zijn. U kunt laden openen door er tegen aan te duwen. De la opent automatisch.

Hygiëne

U opent de laden doordat u er met uw hand tegen aan drukt. Dit heeft wel één nadeel: De laden zijn eerder vies. Eerder dan wanneer u een handgreep van een keukenfront vast pakt. Dat hoeft geen groot probleem te zijn. U moet de kasten en laden alleen iets vaker schoon maken.

Greeploze keuken

Greeploze kasten en laden worden vaak toegepast in de moderne keuken. Dit benadrukt het ruimtelijke effect van de keuken.

Keukenapparatuur

Uw moderne keuken wordt uitgerust met keukenapparatuur. Deze plaatsen wij dusdanig dat de strakke stijl behouden blijft. Uw wens is leidend. Doorgaans is onze ervaring dat een vaatwasser, een oven (of combi-magnetron), een kookplaat en een koelkast standaard voorkomen. Ook koelkasten plaatsen wij greeploos.

Keuken op maat

Wanneer u maar weinig ruimte tot uw beschikking heeft maken wij een kleine keuken op maat. Binnen de mogelijkheden die er zijn gaan wij samen met u op zoek naar de meeste praktische invulling.

Budget voor uw keuken

U heeft een bepaald budget voor uw nieuwe keuken? Waterink Keukens gaat met u in gesprek. Wij luisteren naar uw wensen en komen met een ontwerp. Hierbij blijven wij binnen uw budget.

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op