Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Grijze antraciet keuken

Wilt u een keuken kopen en bent u op zoek naar een grijze of antraciet keuken of een keuken voorzien van een grijze tint dan bent u bij Waterink Keukens aan het juiste adres. Wij plaatsen keukens in talloze verschillende kleuren waaronder de kleur grijs.

Waarom een grijze keuken?

In het interieur van de keuken zien we steeds vaker warmere, donkere kleuren terugkomen. Dit gaat vaak samen met het interieur van een woning. Grijs is een die past in diverse keuken stijlen.

We laten u een aantal voorbeelden zien:

Grijze keuken in moderne stijl

Keukens in moderne stijl kenmerken zich door nette, strakke lijnen en zijn vaak vrij van overbodige versiersels en franjes. Ook is de apparatuur op strakke wijze verwerkt in de keuken.

Onderstaand ziet u een voorbeeld van een moderne keuken met een grijze kleur:

Grijze keuken landelijke stijl

Landelijke keukens kenmerken zich door gezelligheid en warmte. Kasten en deuren zijn afgewerkt met een diepe groef of sierlijke afwerking.

Hier treft u een voorbeeld van een grijze keuken in landelijke stijl. Hier zorgt de grijze tint voor een warme uitstraling:

Grijze keukens met een wit of zwart keukenblad

Keukenbladen zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten en dus ook in verschillende kleuren zoals zwart of wit. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een:

Wat zijn de opties:

In feite heeft u drie opties wanneer u uw keuken in een grijze tint wilt hebben:

  • U kiest voor keukenrenovatie en laat de keuken overspuiten in de gewenste grijstint.
  • U kiest voor een standaard keuken waarbij u keuze hebt uit de talloze grijze standaardmodellen die er zijn.
  • U laat een grijze keuken op maat maken die volledig aan uw wensen voldoet.

  

Kleur van de keuken

Wellicht wilt u een andere kleur voor uw keuken?

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Lichtgrijze of donkergrijze keuken

Er zijn talloze verschillende soorten grijs. Van lichtgrijs tot donkergrijs. Wij kunnen de keukens in alle kleuren voor u leveren. Kiest u voor een handgemaakte keuken dan bepaalt u zelf de kleur.

Wij zitten niet vast aan standaard kleuren. In onze eigen spuiterij hebben wij de beschikking over alle RAL, Sikkens, Sigma en NCS kleuren. Ook zijn veel beitskleuren mogelijk. Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt en gespoten.

Voorbeelden grijze keukens

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op