Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Handgemaakte keuken (in veel stijlen)

Deze handgemaakte keuken is moeilijk te vatten in een bepaalde stijl. Er zit iets in van de stijlen stoer, strak en landelijk. Een redelijk neutrale keuken dus. Waterink Keukens maakt keukens op maat, dat wil zeggen dat wij met onze klanten om tafel gaan en een keukenontwerp maken wat precies past. We kijken naar zaken als indeling, kastruimte, vloeren, materialen, keukenstijl etc. etc.

keramiek

Verschillende stijlelementen

U ziet hier een keuken met elementen uit stoer landelijke keukens, landelijke keukens en strakke keukens. De keukenfronten zijn gemaakt van hout fineer, de stollen er tussen van MDF gelakt.

Keukenblad

In deze keuken hebben wij een keukenblad aangebracht van keramiek. Het keukenblad is opgedikt naar 6 centimeter dikte. Ook de spoelbak is van keramiek gemaakt. Dit is erg mooi om te zien maar maakt de spoelbak wel erg kwetsbaar.

Laden onder de kookplaat

De keukenladen onder de kookplaat zijn op maat gemaakt voor de klant. Er zijn binnenladen op speciale hoogte geplaatst zodat ze hun spullen goed kwijt konden.

Smetlijsten

Op de foto’s ziet u dat de smetlijsten en de vensterbanken van het zelfde keramische materiaal zijn als het aanrechtblad. Wij maken dit op maat.

Bekijk de foto’s

Omdat beelden meer zeggen dan woorden vindt u hier een sfeerimpressie van deze nieuwe keuken:

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant:

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op