Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Handgemaakte of standaard keuken Coevorden

Woont u in de regio Coevorden en wilt u een goedkope keuken aanschaffen? Waterink Keukens ondersteunt u bij het ontwerp en plaatst uw nieuwe keuken. Vakmanschap staat bij ons voorop maar wij bieden een betaalbare prijs/kwaliteitverhouding.

Diensten Waterink Keukens

U kunt bij Waterink Keukens terecht voor:

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

  • Een handgemaakte keukens is een (meestal) houten keuken die daadwerkelijk met de hand gemaakt wordt.
  • Een standaardkeuken bestaat uit standaard onderdelen (de keuze is enorm).

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar dient u te schikken in de standaardmaten. Wat betreft materialen en stijlen is de keuze enorm.

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukens adviseert u over:

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Keukenplaatsing Regio Coevorden

Waterink keukens is actief in de regio Coevorden: Aalden, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Oosterhesselen, Schoonoord, De Kiel, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op