Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Strakke, moderne, greeploze hoogglanskeuken: handgemaakt

Deze handgemaakte keuken is een strakke, moderne, greeploze hoogglanskeuken. Waterink Keukens maakt keukens op maat, dat wil zeggen dat wij met onze klanten om tafel gaan en een keukenontwerp maken wat precies past. We kijken naar zaken als indeling, kastruimte, vloeren, materialen, keukenstijl etc.

handgemaakte moderne keuken

Greeploze hoogglanskeuken

U ziet hier een strakke, moderne, greeploze hoogglans keuken. Dit zijn keukens met een strakke uitstraling. Klanten kiezen vaak voor een moderne keuken wanneer ze van strakke lijnen houden. Vaak wordt een keuken ingericht in lijn met de rest van de woning.

Keukenblad

In deze keuken hebben wij een keukenblad aangebracht van keramiek. Het keukenblad is opgedikt naar 65 millimeter. Verder zijn de smetlijst en de vensterbank van keramiek gemaakt zodat de keuken een strak geheel vormt.

Vloer

De vloer in deze keuken hebben wij geleverd. De tegels die gebruikt zijn van het merk JOS. Waterink Keukens is officieel leverancier van JOS. Bij aanleg van de vloer hebben wij rekening gehouden met het feit dat de eigenaar van de woning op krukken loopt. De vloer is naadloos waardoor problemen worden voorkomen.

Verder is de vloer doorgelegd in de berging en passend bij de vloer in de kamer zodat hier ook één stijl wordt gehanteerd.

Greeplijst

Omdat het niet mogelijk was om de greeplijst door te laten lopen bij de hoekkasten van de fabriek hebben wij een andere oplossing bedacht: wij hebben twee losse deuren gemaakt. Hierdoor is de kast afzonderlijk van elkaar te openen en kunnen de draaiplateau’s optimaal gebruikt worden.

Bekijk de foto’s

Omdat beelden meer zeggen dan woorden vind je hier een sfeerimpressie van deze nieuwe keuken:

 Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant:

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op