Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Handgrepen Glans Chroom bestellen?

Op zoek naar handgrepen van Glans Chroom voor in uw keuken? Chroom heeft zijn kwaliteiten bewezen in heel wat toepassingen. Denk maar aan auto’s en verlichting. Ook keukenkranen zijn vaak in chroomuitvoering. Het heeft een stijlvolle glans en is bovendien oersterk. Daarom hebben wij besloten om een aantal Glans Chroom handgrepen op te nemen in ons aanbod. In elk geval brengt u met deze grepen stijl en cachet in uw keuken.

handgrepen-keukenkasten

Enorm veel modellen

Chroom is een afwerkingsmateriaal en laat zich op elk model en elke vorm verwerken. Bekijk bijvoorbeeld onze draadgreep en booggreep die heel eenvoudig van vorm zijn terwijl onze Swan of Crown greep meer gestileerd zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld ook infreesgrepen die een heel aparte look aan uw keuken geven. Wij streven ernaar om voor elke stijl van woningrichting de juiste handgreep in huis te hebben. Modern of klassiek, loft-woning of landelijke woning, trendy of vintage: voor elke stijl vindt u bij ons een geschikte handgreep.

Een handgreep in elke afmeting

Als u uw handgreep kiest, let dan goed op dat deze de juiste afmeting heeft. Wij hebben namelijk boormaten tussen 32 mm en 1090 mm, verschillende breedtes, hoogtes en diktes. De grootte van de handgreep kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw keuken. Gaat u voor discreet of zeer opvallend? Kiest u voor een goede grip of kunt u het ook met kleinere grepen doen? Dit beslist u zelf. U vindt hier zeker dé handgreep die volledig aan uw eisen voldoet.

Naar de webshop

Welke soorten handgrepen zijn er?

De diversiteit is groot, welke stijl past bij u en uw keukenkastjes? U kunt denken aan klassiek of modern, landelijk of robuust, opvallen of juist subtiel.

Denk qua uitvoering aan:

  • stangrepen
  • komgrepen
  • relinggrepen
  • draadgrepen
  • rechte grepen
  • kromme grepen
  • infreesgrepen
  • knop in de vorm van een ster of bol.

Plaatsen van de handgrepen

Onze handgrepen zijn heel makkelijk te monteren. Er is dus geen reden meer om te blijven kijken op loshangende, versleten of kapotte grepen. Binnen de kortste keren heeft u al uw kasten van nieuwe handgrepen voorzien. U zult versteld staan hoe uw keukenkasten er stralend gaan uitzien. Lees ook: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact