Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Handgrepen (greepjes) keuken laten los

Laten de handgrepen van uw keukendeurtjes los? Waterink Keukens adviseert u over de beste oplossing voor dit probleem. Wij bieden een ruim assortiment handgrepen en knoppen aan die u zelf kunt vervangen of die wij voor u kunnen vervangen. Deze handgrepen kunt u bestellen via onze webshop.

handgrepen-keukenkasten

Greepjes keuken laten los

De handgrepen in een keuken kunnen op den duur gaan loslaten door slijtage of ouderdom. De handgreep of handgrepen moeten dan vervangen worden.

Vervangen van handgrepen

Het vervangen van handgrepen kunt u zelf doen indien u dat wenst. Ook wij kunnen u daarbij een handje helpen. Heeft u hier vragen over? Stel ze dan gerust.

Indien u door ons de handgrepen wilt laten vervangen, laat u dan goed informeren. Bent u woonachtig in de gemeente Hardenberg? Dan rekenen wij geen voorrijkosten.

Handgrepen niet leverbaar

Indien uw handgrepen niet meer leverbaar zijn, denk dan eens aan het vervangen van alle handgrepen in de keuken. Wellicht passen nieuwe handgrepen precies op de huidige boorgaten. Hier kunt u meer informatie vinden over het vervangen van de handgrepen.

Veel gelezen artikelen

  • De inrichting van keukenladen.
  • De inrichting van keukenkasten.
  • Voor vragen en tips bezoekt u onze keukenvraagbaak.

Schade of problemen met keukenkasten?

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op