Aluminium handgrepen: stijl en functionaliteit samengebracht

Op zoek naar aluminium handgrepen voor in jouw keuken? Het materiaal aluminium is al eeuwen bekend. Maar sinds meer dan een eeuw wordt het massaal verwerkt. Het is slijtvast, krasvrij en bestand tegen roest. Het heeft ontelbare toepassingen, ook in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan kookpotten, rekken en keukentoestellen. Voor handgrepen in de keuken gebruikt men dan ook graag dit materiaal. Ook al worden ze intens gebruikt, de grepen slijten vrijwel niet en blijven hun oorspronkelijke pracht behouden.

Een enorme keuze aan modellen

Ons model Atlante en de relinggreep zijn zeer populair. De ronde vormen bieden een goede grip en de vorm past bijna in elk interieur. De Laia greep is wat hoekiger en onze Forma greep heeft een apart design. Daarnaast hebben we ook open modellen (onze Open greep) en infreesgrepen. Step Greep en Slip Greep geven je kast een heel andere uitstraling. Of wat dacht je van een Asymmetrische Laia Greep? En dit is nog maar een kleine selectie uit ons volledige assortiment. Bovendien kun je nog kiezen tussen bijvoorbeeld een aluminium- of RVS-look. Ons assortiment wordt zoveel mogelijk afgestemd op elke woonstijl, budget en smaak.

Lees ook: klassieke handgrepen keuken

 


Handgreep Keuken Aluminium (Z2)

 


Handgreep Keuken Aluminium online bestellen?

 


Handgreep Keuken Aluminium webshop

 


Handgreep Keuken Aluminium

 

Naar de webshop

 

Teveel keuze? Geen nood!

Kun je écht niet kiezen uit onze talloze uitvoeringen? Geen nood, je hebt tijd zat om rustig in onze website rond te neuzen. Je hoeft vandaag niet te beslissen want onze webwinkel is 24/24uur open, en dit elke dag. Vergelijk op je eigen tempo de verschillende ontwerpen en bekijk wat het beste bij jouw keuken past.

Afmeting is belangrijk!

Beslis niet te snel en bekijk heel goed de afmetingen. Dit is belangrijk om de grepen perfect te kunnen monteren. Naast dikte, lengte en hoogte is ook de boormaat van belang. Er is keuze vanaf 32mm tot 1090mm. In onze webwinkel vind je per product een gedetailleerde beschrijving. Bekijk deze goed vooraleer te bestellen.

Soorten handgrepen

Naast Aluminium Handgrepen vind je in de webshop ook handgrepen van:

⇒  RVS  ⇒  Mat Chroom  ⇒  Mat Nikkel  ⇒  Zink Oxyde  ⇒  Glans Chroom  ⇒  Zilver  ⇒  Oud IJzer

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Je keuken wordt snel weer als nieuw

Kapotte of versleten handgrepen zijn negatief voor de algemene uitstraling van je keuken. Met een kleine moeite en door ze te vervangen, ga je plots in een nieuwe keuken zitten. Het monteren zelf is zo gebeurd. Je hoeft hiervoor geen professionele werktuigen in huis te hebben. Binnen korte tijd heb je elke keukenkast voorzien van een nieuwe handgreep. Wedden dat je er complimenten over krijgt van familie en vrienden? Gewoon doen!

 

Naar de webshop

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions