Moderne handgrepen keuken: altijd trendy en stijlvol

Ben je op zoek naar handgrepen die passen bij een moderne keuken? Binnen de moderne stijl heb je heel wat variaties. Zo heb je bijvoorbeeld de ultra moderne woninginrichting, de trendy stijl, de loftstijl of de industriële stijl. Elk van deze stijlen heeft zijn eigen karakter en uitstraling. Als je door je hele huis dezelfde stijl wil aanhouden, is het belangrijk om ook op details te letten. Voor de keuken bijvoorbeeld kunnen handgrepen aan de kasten de look verpesten of juist mooi tot zijn recht laten komen. Kies daarom de juiste handgrepen voor je keukenkasten! Maak wat tijd om goed rond te kijken welke handvaten het beste bij jouw eigentijdse keukeninrichting passen.

Moderne handgrepen in alle variaties

Er zijn heel wat uitvoeringen van grepen voor keukenkasten. Je kunt bijvoorbeeld al een selectie maken op de vorm. Ga je voor afgeronde vormen zoals de Handgreep Grip of de Kwai Greep? Of kies je voor strakke vormen zoals de Asa Greep RVS Look of de Greep Quanto Glans Chroom? Als je artistieke vormen verkiest, kun je bijvoorbeeld gaan voor de Greep Melon RVS Look, de Greep Swan Donker Antiek Brons of de Handgreep Press Transparant.

Wil je het echt extravagant? Waarom zou je dan geen leren Lusgreep kiezen? Bedenk bij je keuze goed dat elke handgreep een ander uitzicht aan je keukenkasten geeft. Laat de grepen zo goed mogelijk aansluiten bij je meubels, accessoires, ramen of deuren. 

 


Handgrepen keuken moderne stijl

 


Moderne handgrepen keuken

 


handgrepen keuken modern

 


handgrepen keuken modern

 

Naar de webshop

 

 

Handgrepen in alle maten

In elke variatie kun je ook nog eens kiezen voor diverse afmetingen. Soms oogt een groot ruwe handvat mooier dan een klein greepje. Ook de boormaten zijn van belang als je de grepen van je kasten wil vervangen. Je kunt kiezen tussen boormaten van 32mm tot 1090mm. Verder heb je de keuze tussen verschillende hoogtes en diktes. Zo zijn wij zeker dat jij jouw favoriete handvaten bij ons vindt.

Gemonteerd in een mum van tijd

Binnen een paar uurtjes tijd heb je je loshangende of kapotte oude handvaten vervangen. Ze zijn zo makkelijk te monteren dat iedereen het kan. Je neemt de oude grepen weg en plaatst de nieuwe, zo simpel is dat. 

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Je vindt in onze webshop o.a. handgrepen van:

RVS ⇒ Mat Chroom ⇒ Mat Nikkel  ⇒  Zink Oxyde  ⇒  Aluminium  ⇒  Zilver  ⇒  Oud IJzer ⇒ Glans Chroom

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

 

 

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Bestellen en onmiddellijk aan de slag

Wanneer je je keuze hebt gemaakt, is het niet leuk om nog lang te moeten wachten. Dat beseffen wij. Daarom zijn onze levertermijnen heel scherp. Kort na je bestelling kun jij al aan de slag gaan. 

Naar de webshop

 

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions