Zwarte handgrepen: stoer of verfijnd?

Zoek je zwarte handgrepen voor in jouw keuken? Waterink Keukens heeft een divers assortiment zwarte handgrepen. Zo kun je bij ons terecht voor:

Zwart kan een opvallend contrast vormen met bijvoorbeeld witte keukenkasten. Maar daardoor kunnen je kasten er net heel stoer en opvallend uitzien. Als je zwart met hout of met een donkere kleur combineert, dan is het een subtiele toets in het geheel. Het past in elk geval bij elke stijl van woninginrichting. Het is een neutrale kleur die toch sterk kan aanwezig zijn.

Diverse soorten zwarte grepen

Als je bijvoorbeeld gaat voor een rechte greep zoals onze Laila greep of Press greep, dan zit je bij de moderne keukeninrichting. De handgrepen met hout zoals Bada en Press zijn voorbeelden van stoere handvaten die toch verfijnd overkomen. De Leder design is écht het toppunt van fijn en stoer gecombineerd.

Voor een klassiekere of landelijke keuken kies je bijvoorbeeld voor het model Montpellier. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mat zwarte afwerking. Dit past zowel bij modern als klassieke stijl. Let vooral goed op welke boormaat je nodig hebt. Wij hebben handvaten met een boormaat van 32mm tot 1090mm. Daarnaast heb je nog de keuze tussen hoge, brede, fijne, robuuste en slanke uitvoeringen. Je mag gerust stellen dat er voor elke keukenkast een handgreep in zwart bestaat.

 


Zwarte handgrepen keuken

 


Zwarte handgrepen voor in de keuken

 


Keuken handgrepen kleur zwart

 


Handgrepen keuken zwart

 

Naar de webshop

 

 

Waarom goede grepen aan kasten zo belangrijk zijn

Handvatten zijn de blikvanger van je keukenkasten. Bovendien zijn versleten of loshangende grepen niet alleen slordig, maar zijn ook onhandig of zelfs gevaarlijk. Als je veel tijd in je keuken doorbrengt, dan zorg je er het beste voor dat je materiaal in orde is. Dit is voor keukenkasten en de handvaten ook van toepassing.

Zelf de handvaten vervangen?

Inderdaad, dat kan. Je hoeft geen professional te zijn om je oude of versleten grepen te vervangen door nieuwe. n een mum van tijd plaats je zelf je nieuwe handvaten op je keukenkasten. 

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Je vindt in onze webshop o.a. handgrepen van:

RVS ⇒ Mat Chroom ⇒ Mat Nikkel  ⇒  Zink Oxyde  ⇒  Aluminium  ⇒  Zilver  ⇒  Oud IJzer ⇒ Glans Chroom

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Bestellen in onze webshop

Neem gerust de tijd om eens rond te kijken op onze website. Heb je je keuze kunnen maken? Dan bestel je de handgrepen eenvoudig online en je krijgt ze thuis bezorgd binnen een scherpe levertermijn. Meer hoef je niet te doen.

 

Naar de webshop

 

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions