Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Handgrepen of Knoppen RVS (Roestvrijstaal) voor in de keuken

Nieuwe handgrepen of knoppen voor uw keuken nodig? Ga dan voor RVS. Het glanst, het is stijlvol, roest niet en gaat lekker lang mee. Bij Waterink Keukens kunt u kiezen uit allerlei modellen en maten. Voor ieder wat wils!

handgrepen-keukenkasten

Snelle make-over

U heeft net een nieuw huis gekocht. De keuken ziet er op zich prima uit, maar de grepen zijn niet bepaald uw smaak. Of u wilt de ruimte een make-over geven zonder meteen veel geld uit te geven. Met een paar nieuwe grepen geeft u deze belangrijke plek in uw huis gelijk een andere, moderne uitstraling. In onze webshop vindt u vast de grepen die u zoekt.

Versleten of kapot

U bent aan het koken, trekt snel een laatje open om een spatel te pakken en staat ineens met een afgebroken greep in uw hand. Of misschien zien sommige van de grepen of knoppen er niet zo mooi meer uit. Soms heeft u maar een of enkele nieuwe grepen nodig, omdat een paar versleten of kapot zijn die u wilt vervangen. We hebben zoveel modellen en formaten grepen in ons assortiment, dat uw favoriete model er beslist tussen zit.

Diverse stijlen

De handgrepen van RVS zijn te bestellen in diverse stijlen:

Overzicht RVS Handgrepen

Wilt u een goed beeld vormen van alle opties? Bekijk dan eens de vele soorten in onze webshop

Wat is RVS precies?

Als u op zoek bent naar nieuwe handgrepen is RVS een voor de hand liggend materiaal. Maar wat is het nou eigenlijk precies? De afkorting staat voor Roest Vrij Staal of Roest Vast Staal. Het is is niet alleen mooi en stijlvol, maar het roest in principe niet.

Verder bevatten producten van roestvrij staal geen lood. Dat is wel zo’n prettig idee als u dagelijks de grepen vastpakt met uw blote handen. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het slijtvast is, zodat u heel lang kunt genieten van uw nieuwe grepen.

Zoveel keukens, zoveel stijlen

Roestvrij stalen grepen en knoppen zijn er in veel modellen. Gelukkig, want ze zijn vrij bepalend voor de uitstraling van keukens. Strakke modellen maken het vertrek modern, ronde greepjes zorgen juist weer voor een wat klassieker beeld.

We hebben altijd wel een handgreep die past bij uw stijl. Of past bij de andere grepen als u een vervangende greep zoekt. Een paar voorbeelden van handgrepen die in onze webshop verkrijgbaar zijn: relinggrepen, draadgrepen, rechte grepen en gebogen grepen.

De juiste maat

Heeft u een keuze gemaakt? Dan is het tijd om een meetlat te pakken. Grepen zijn namelijk te koop in een aantal standaardmaten. Even goed opmeten voordat u bestelt, is dus belangrijk. Aan de binnenzijde van de keukenlade of keukenkastdeur zitten twee schroeven, of gaten als u een nieuwe keuken hebt. Meet de afstand tussen de twee schroeven of gaten. Dat is de maat die u moet bestellen, we noemen dat de boormaat.

De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm enzovoort. In onze webshop vindt u greepjes en grepen in boormaten vanaf 32 mm tot maar liefst 1090 mm. Voor elke gangbare keukenlade of keukendeur kunnen we dus een mooie greep leveren.

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Bestellen in onze webshop

Neem gerust uw tijd om onze webshop te doorlopen. We hebben een enorme keuze, maar toch zijn we er zeker van dat u de ideale handgrepen zult vinden. Eens een keuze gemaakt, wilt u niet lang meer wachten. Dat beseffen wij en daarom gaan wij voor snelle levering. En wees gerust: deze grepen gaan jaren lang mee!

Naar de webshop

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op