Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Hoogglans keuken

De hoogglans keuken is een keuken die binnen de moderne stijl valt. Straks, modern en chique zijn typerend voor de hoogglans keuken. U kunt de apparatuur en de keukenfronten hier volledig op aanpassen. Waterink Keukens adviseert u graag.

Passend in uw huisstijl

Een hoogglans keuken is strak. Om de keuken tot zijn recht te laten komen is het zaak de keuken netjes te houden. Klanten die kiezen voor een strakke vormgeving kiezen vaak ook voor een hoogglans keuken. Het is mooi wanneer de keuken en de stijl van de rest van het huis op elkaar aansluiten.

Hoogglans in een landelijke keuken

U kunt de keuken echter ook een landelijk aanzicht geven. Door de kleur hoogglans rood te gebruiken bijvoorbeeld.

Kleine kinderen in huis

Wanneer u kleine kinderen in huis hebt dient u goed na te denken over de keuze voor een hoogglans keuken. De kinderen kunnen bij de onderste keukenkasten. Ze raken deze aan met vette vingers. Op hoogglans ziet u elke vlek en alle viezigheid terug. Wanneer u kinderen heeft blijft u dus aan het poetsen.

Krasbestendig of krasgevoelig?

De hoogglans keuken is ook krasgevoelig. Ook hier geldt dat het oppassen geblazen is met kinderen en huisdieren. Maar ook de schoonmaak van de keuken moet voorzichtig gebeuren. Anders veroorzaakt u alsnog krassen.

Schoonmaken hoogglanskeuken

Let er bij de schoonmaak van de hoogglanskeuken op dat er geen zandkorreltjes of andere harde materialen in de doek zitten. Dit kan de keuken namelijk beschadigen.

Montage en plaatsing

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

  • Waterink Keukens maakt een ontwerp met uw wensen als uitgangspunt.
  • Wij zorgen voor een vlotte montage.
  • Waterink Keukensplaatst uw keuken gebruiksklaar. Dit houdt in dat water en elektra is aangesloten.
  • Wij zorgen voor de afvoer van het afval.
  • Wij laten onze werkomgeving altijd netjes achter.

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op