Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Houten handgrepen of knoppen: extra allure in de keuken

handgrepen-keukenkasten

Zoekt u houten handgrepen of knoppen voor in uw keuken? Waterink Keukens heeft een divers assortiment handgrepen en knoppen voor aan keukenkasten en keukenladen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Verschillende stijlen knoppen

Houten knoppen blijven het nog steeds goed doen. Hout straalt warmte en klasse uit. Of u nu gaat voor een stoer vierkante, een verfijnde langwerpige of een robuuste ongelakte knop: elke knop is stevig en van degelijke kwaliteit. Heeft u strakke lijnen in uw interieur, ga dan voor de vierkante uitvoering. Heeft u eerder ronde vormen in uw woning, kies dan de ronde deurknoppen. Of doe eens gek en combineer rond met vierkant: ook dat kan perfect!

Hout past bij elke stijl

Hout heeft het voordeel dat het bij elke stijl past. De landelijke en traditionele stijl gebruikt veel hout, dus daar zit u sowieso goed. Maar ook op heel moderne en trendy keukenkasten passen houten knoppen. Ze vormen juist een stijlvol contrast met de kastdeuren en zijn een ware eyecatcher. Denkt u bijvoorbeeld aan een strakke witte keukenkast met een opvallende knop in hout. Heeft u een vintage interieur? Dan kunt u de deurknoppen zelf in een pittig kleurtje verven dat perfect bij de ’60-er of ’70-er jaren past.

Een greep uit ons assortiment

Naar de webshop

Eenvoudig te vervangen

Als u toe bent aan het vervangen van uw oude of versleten deurknoppen in uw keuken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn heel makkelijk zelf te vervangen en ze zitten altijd goed. U bent enkel een schroevendraaier en wat handigheid nodig. Ze zijn duurzaam en gaan zelden of nooit stuk. Er is dus geen reden meer om nog verder te sukkelen met uw oude deurknoppen.

Waarom kiezen voor deurknoppen in hout?

Hout is sterk en degelijk. Het past in onze drang naar duurzaamheid. Tevens sluit het aan bij andere elementen in hout in uw woning. Heeft u een vloer, ramen en deuren of accessoires in hout? Dan gaan deze deurknoppen daar uitstekend bij. Op die manier trekt u de lijn van hout door uw hele woning door en krijgt u een stijlvolle look. Hout brengt een warme sfeer in huis, dus waarom zou u kleine elementen als deurknopjes ook niet in hout kiezen?

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Bestellen in onze webshop

Neem gerust de tijd om eens rond te kijken in onze webshop. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestelt u de handgrepen of knoppen eenvoudig online en u krijgt ze thuis bezorgd binnen een scherpe levertermijn. Meer hoeft u niet te doen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op