Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Houten keuken laten maken?

Houten keuken op maat laten maken? De vakmensen van Waterink Keukens maken uw complete keuken op maat. Dat houdt in dat u een keuken krijgt die volledig is afgestemd op uw wensen.

keuken-maatwerk

Keukenonderdelen op maat

In onze werkplaats vervaardigen wij handgemaakte keukens met diverse keukenonderdelen op maat:

 • keukenkasten
 • keukenladen
 • keukenfronten
 • schouwen
 • keukeneilanden
 • krans- en lichtlijsten

Houten keukenladen

In een basiskeuken worden normaal gezien witte, stalen keukenladen geplaatst. In een houten keuken integreren we stevige houten laden. Wij doen er alles aan om rekening te houden met uw verlangens en uw specifieke wensen te vervullen.

De voordelen van zo’n handgemaakte keukenlade liggen voor de hand. Naast het feit dat de laden volledig op maat worden gemaakt, bepaalt u zelf de hoeveelheid opbergruimte in uw keuken.

Verwerking van hout

Alle kasten en laden worden in onze eigen werkplaats gemaakt.

Massief hout komt binnen als ruwe houten planken.

Deze worden vervolgens vakkundig bewerkt zodat er kasten, fronten en tafels van gemaakt kunnen worden. Bent u benieuwd naar de voortgang van de keuken dan mag u tijdens het productieproces altijd komen kijken hoe ver wij gevorderd zijn met uw keuken!

keukenkastjes

Keukenkasten

Onze keukenkasten verdelen wij in drie categorieën:

Basiskasten

Basiskasten worden gemaakt van watervast en vochtwerend MDF en niet van spaanplaat. Dit is belangrijk omdat fabriekskeukenkasten gemaakt worden van spaanplaat.

Luxe kasten

Luxe kasten bestaan in basis uit MDF. De voorste vijf centimeter van de kasten wordt afgewerkt met massief hout. In dit massieve hout worden de scharnieren vastgezet.

Deluxe kasten

Deluxe kasten worden voor vrijwel 100% opgebouwd uit massief hout. Enkel de achterwand wordt van fineer gemaakt. Dit heeft te maken met de werking van het hout. Een massieve achterwand kan de kast namelijk uit elkaar drukken.

handgemaakte-robuuste-keuken

Dit zeggen onze klanten:

”Bij het ontwerp van de keuken werd er enerzijds goed geluisterd naar onze wensen, maar kwamen zij anderzijds ook met goede voorstellen.”
Wij kwamen bij de firma Waterink terecht voor een nieuwe keuken. Daarvoor hadden wij ons al georiënteerd bij diverse andere keukenleveranciers.

Onze wensen bestonden niet alleen uit het plaatsen van een nieuwe keuken, maar er moest ook een flinke verbouwing plaats vinden. Dit hebben wij aan Erwin Waterink voorgelegd en al snel bleek dat hij van vele markten thuis is en dat wij met een gerust hart alle werkzaamheden aan hem konden overdragen.

Bij het ontwerp van de keuken werd er enerzijds goed geluisterd naar onze wensen, maar kwamen zij anderzijds ook met goede voorstellen. De gehele regie lag in handen van de firma Waterink ( aannemer, installateur, stukadoor, tegelzetter etc.) We hoefden zelf nergens achteraan, alles was perfect op elkaar afgestemd. Alles verliep volgens planning, vanaf dag 1 tot en met de laatste dag. Met als eindresultaat een prachtige en zeer functionele keuken.Ook de nazorg is perfect. Als er iets is, dan is een telefoontje of e-mail voldoende en wordt het direct opgelost.

– Familie Horsman –

”Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen”
We zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Zowel over de opstelling, als over de gekozen materialen konden we goed overleggen. Aan alle wensen van ons is voldaan. Over ons werkblad krijgen we veel positieve reacties. De keuken biedt veel ruimte en door de bijzondere tegels ook kleur. Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen.

Het plaatsen ging snel. Leuk om te zien hoe de keuken in 1 dag opgebouwd werd. Van een paar weken geen keuken naar een prachtig exemplaar!

Ook hebben we onze vloer bij jullie besteld. 3 verschillende kleuren stalen werden geleverd, zodat wij thuis met daglicht konden bekijken wat we het mooist vonden. De keus was hierna snel gemaakt. De vloer is goed gelegd en wij zijn er heel blij mee! We zouden jullie zeker bij andere mensen aanbevelen, omdat er zoveel mogelijk is. En er ook veel keuze-mogelijkheden zijn.

– Familie Slot-Tromp –

Om deze redenen kiest u voor Waterink Keukens:

 • In totaal meer dan 80 jaar ervaring in het keukenvak.
 • U deelt uw keuken in naar wens.
 • Alles wordt gemaakt in onze eigen werkplaats.
 • Wij spuiten de keukens in de kleur die u wenst.
 • Wij hebben nog ouderwets kennis van zaken.
 • Vakmanschap is een voorwaarde voor onze mensen.

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak!

Afspraak maken

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact