Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Inspiratie en ideeën voor een nieuwe keuken

Voordat u een keukenshowroom bezoekt oriënteert u zich op de stijl van uw keuken. U kijkt naar beschikbare ruimte, kleur, stijlvoorkeur en andere zaken. Wanneer u de contouren van de keuken helder heeft, gaat u kijken naar een keuken die aansluit op uw wensen.

Keuken zoeken op internet

Tegenwoordig begint de zoektocht naar een keuken vaak op internet. Door foto’s te bekijken en artikelen te lezen hebben bezoekers van onze showroom vaak al een helder idee over wat zij willen in de nieuwe keuken. Ook op de website van Waterink Keukens vindt u voldoende informatie over een aantal belangrijke punten die u in acht dient te nemen bij aanschaf van de keuken. Ook vindt u veel foto’s en ideeën.

Stijl van de keuken

Keukens zijn er in diverse stijlen. Denkt je aan landelijke, stoer landelijke, moderne. Om een beeld van ons aanbod te krijgen bekijkt u hier een greep uit ons keukenaanbod. In onze showroom vindt u een ruimer overzicht aan mogelijkheden.

Apparatuur in de keuken

Wij merken dat klanten het belangrijk vinden om goede inbouwapparatuur in de keuken te hebben. Een vaatwasser, (combi)-magnetron, koelkast, fornuis, afzuigkap of een oven. Gebruiksvriendelijkheid is een must. Waterink Keukens levert apparatuur van de merken Exquisit, Etna, Bauknecht, Bosch en Pelgrim.

Aanrechtbladen

Verschilt de prijs van een granieten of composieten aanrechtblad veel ten opzichte van een kunststof aanrechtblad? En hoe lang gaat graniet mee? Wat als er schade ontstaat aan een aanrechtblad?

Gas, inductie of keramisch koken?

Welke kookplaat wilt u gebruiken? Wilt u een gasfornuis of een inductieplaat om te koken? Wanneer u hierin een keuze hebt gemaakt ontstaat de vraag hoe de indeling van de gasplaat of inductieplaat er uit moet zien. En dit hangt af van de ruimte in uw keuken.

Kasten en laden

Wat is de standaard diepte van een keukenkast? En wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot de keukenkasten?

Montage van de keuken

Waterink Keukens levert een keuken altijd volledig gemonteerd bij u af. Wanneer wij de deur uitstappen kunt u meteen aan de slag. Het water is aangesloten. De apparatuur werkt. En u kunt meteen koken. Dit is  onderdeel van onze efficiënte service.

Wij laten uw keuken als nieuw lijken

Dit mag u van ons verwachten wanneer wij uw keuken renoveren:

  • Contact per mail of telefoon of in de showroom voor een eerste kennismaking.
  • Afhankelijk van uw wensen, een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij we gaan kijken wat uw wensen zijn.
  • Soms kan het korter en sturen wij u direct een prijsopgave toe.
  • Een plan van aanpak waarbij wij precies aangeven wat wij nodig zijn.
  • Oplevering van de materialen en/of de keuken.
  • De keuken wordt altijd gebruiksklaar opgeleverd, welk onderdeel u ook laat renoveren.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukens: u bepaalt hoe uw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om u van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat u een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En u te vertellen over de voor- en nadelen.

Veel gelezen artikelen

Voor vragen en tips bezoekt u onze keukenvraagbaak.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op