Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keuken aanschaffen Raalte

Woont u in de omgeving van Raalte en zoekt u een passend ontwerp voor uw keuken? De vakkundige aanpak van Waterink Keukens kan u uitstekend van dienst zijn bij het juiste keukenontwerp.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Een greep uit ons assortiment standaardkeukens

Bij Waterink keukens mag u in de keuken kijken!

Wilt u eens een kijkje in de keuken van Waterink Keukens? U zult zien hoe breed ons assortiment is en hoe we met deskundig advies precies die keuken ontwerpen die bij uw woning past. Want een keuken plaatsen is meer dan techniek! Het begint met goed luisteren. Wat zijn uw wensen? Wat is uw droomkeuken? Hoeveel budget heeft u beschikbaar voor uw keuken?

Hier vindt u onze handgemaakte keukens

Vertelt u uw wensen: wij regelen de rest!

Waterink Keukens levert een totaalplaatje. U vertelt uw wensen, wij maken een ontwerp. Maar de technische realisatie kunt u geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt u koken in uw nieuwe keuken.

Stijl keuken

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact