Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keuken bedrijfskantine

Waterink Keukens is gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van bedrijfskantines. Dit kunt u met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten.

Een nieuwe bedrijfskeuken

Een nieuw bedrijfspand, renovatie van de huidige bedrijfskantine of schade aan jouw bedrijfskeuken kunnen redenen zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe keuken. De keuken moet aansluiten op de inrichting van jouw bedrijfspand.

Landelijk, landelijk stoer of modern

U kiest uit drie stijlen keukens. Landelijk, stoer landelijk of modern. Dit is de basis. Van daaruit maken wij de keuken op maat.

Kantine in de bedrijfskleuren

De wensen voor een keuken zijn verschillend. Vaak kiest men voor een standaardkeuken in basic kleuren. Maar in een bedrijfskantine kiest men ook regelmatig voor de bedrijfskleuren.

Renovatie van de bedrijfskeuken

Brand in de keuken of waterschade in uw bedrijfskeuken? Slechts een deel van de keuken is aangetast. Waterink Keukens renoveert uw keuken. Wij herstellen de schade. Of plaatsen een nieuw onderdeel. Zo ziet u niks van de schade terug.

Lees meer over renovatie van de keuken

Montage en plaatsing

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

  • Waterink Keukens maakt een ontwerp met uw wens als uitgangspunt.
  • Wij zorgen voor een vlotte montage.
  • Waterink Keukens plaatst uw keuken gebruiksklaar. Dit houdt in dat water en elektrisch is aangesloten.
  • Wij zorgen voor de afvoer van het afval.
  • Wij laten onze werkomgeving altijd netjes achter.

Keukenservice op maat

De keukenservice van Waterink Keukens is ‘op maat gesneden’. Het kan zich beperken tot advies voor uw keuken. Maar dat ligt er maar net aan wat u wilt.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op