Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keuken kopen regio Enschede

Woont u in Enschede en wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Waterink Keukens levert keukens in geheel Overijssel. Bovendien zorgen onze vakmensen voor een vakkundige montage van uw keuken.

Bij Waterink mag u in de keuken kijken!

Wilt u eens een kijkje in de keuken van Waterink Keukens? U zult zien hoe breed ons assortiment is en hoe we met deskundig advies precies die keuken ontwerpen die bij uw woning past. Want een keuken plaatsen is meer dan techniek! Het begint met goed luisteren. Wat zijn uw wensen? Wat is uw droomkeuken? Hoeveel budget heeft u beschikbaar voor uw keuken?

Stijl keuken

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Vertelt u uw wensen: wij regelen de rest!

Waterink keukens levert een totaalplaatje. U vertelt uw wensen. Wij maken een ontwerp. Maar de technische realisatie kunt u geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt u koken in uw nieuwe keuken.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op