Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keuken kopen Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare keuken inclusief apparatuur en u bent woonachtig in de omgeving van Zwolle dan kunt u terecht bij Waterink Keukens.

Stijlen keukens

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Keukeninrichting

De keukeninrichting bepaalt u zelf. U komt voor een gesprek bij ons langs in de showroom. In dit gesprek proberen wij te achterhalen wat uw wensen zijn. Is er sprake van een keuken voor een groot of een klein gezin? Wordt er veel of weinig gekookt? Welke stijl prefereert u als het gaat om het keukenblad. Welke apparatuur moet er in de keuken opgenomen worden.

Opbergruimte

Ook de opbergruimte bespreken wij met u. Wilt u keukenkasten of keukenladen? Hebt u alle voor- en nadelen goed overwogen?

Montage en plaatsing

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

  • Waterink Keukens maakt een ontwerp met uw wens als uitgangspunt.
  • Wij zorgen voor een vlotte montage.
  • Waterink Keukens plaatst uw keuken gebruiksklaar. Dit houdt in dat water en elektrisch is aangesloten.
  • Wij zorgen voor de afvoer van het afval.
  • Wij laten onze werkomgeving altijd netjes achter.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact