Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keuken verhogen

Wanneer uw keuken te laag blijkt te zijn kunt u last krijgen van nek- en rugklachten. Om dit te voorkomen of te veranderen kunt u er voor kiezen om de keuken te verhogen. Waterink Keukens verzorgt keukenrenovatie.

Koken en afwassen

Koken en afwassen zijn (doorgaans) dagelijkse bezigheden. De ergonomie van een goede keuken wordt regelmatig onderschat. Te vaak zien wij dat mensen in een te lage keuken aan het werk zijn.

In een gezinssituatie

In een gezinssituatie is er sprake van de gulden middenweg. Maar wanneer u alleen of met zijn tweeën bent is het een overweging waard om de hoogte van uw keuken eens onder de loep te nemen.

Boven uw macht werken

Wanneer een keuken te hoog is betekent dit dat u onder uw macht moet werken.

Keukenrenovatie

Bij keukenrenovatie krijgen wij vaak de vraag of renovatie goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe keuken? Dit hangt uiteraard volledig van uw situatie. Komt u eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken?

Beton cire keukenblad watering

Verwante informatie

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op