Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keuken voor scholen en schoolkantines

U zoekt een keuken voor een school? Voor in de personeelskantine? Waterink Keukens adviseert, ontwerpt en monteert uw keuken. U kiest in basis voor een landelijk, stoer landelijk of moderne keuken. Deze maken wij op maat.

Kleur van de keuken

Een keuken moet binnen de inrichting van de school passen. Daarom is de vraag wat voor soort keuken u wilt zo van belang. Ook de kleur is bepalend. Waterink Keukens levert keukens in allerlei kleuren. Van violet tot oceaanblauw. En van bordeauxrood tot zwart.

Landelijk, landelijk stoer of modern

Waterink Keukens biedt keukens in drie verschillende stijlen. Namelijk landelijk, stoer landelijk en modern.

Waar let u op bij een nieuwe keuken?

Een keuken in een schoolkantine heeft een andere functie dan een thuiskeuken. Graag nemen wij de mogelijkheden met u door?

  • Hoe wilt u de keuken ingericht hebben?
  • Voor welke doeleinden gebruikt u de keuken?
  • Kookt u in de keuken?
  • Welke keukenapparatuur wilt u?
  • Welke keukenelementen vindt u van belang? Kasten en aanrechtbladen zijn keukenelementen.
  • Wilt u een afzuigkap?
  • Heeft u nagedacht over de betegeling?

Vertel uw wensen: wij regelen de rest!

Waterink Keukens levert een totaalplaatje. U vertelt uw wensen. Wij maken een ontwerp. Maar de technische realisatie kunt u geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt u koken in uw nieuwe keuken.

Renovatie van uw keuken

Brandschade in de keuken of waterschade? Slechts een deel van de keuken is aangetast. Waterink Keukens renoveert uw keuken. Wij herstellen de schade. Dit kan door een nieuw onderdeel te plaatsen. Of door het herstellen van een beschadigd onderdeel.

Lees meer over keukenrenovatie

Keukenservice op maat

De keukenservice van Waterink Keukens is ‘op maat gesneden’. Het kan zich beperken tot advies voor uw keuken. Maar dat ligt er maar net aan wat u wilt. Indien u dit wenst ontwerpt en plaatst Waterink Keukens uw keuken.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op