Inrichting van de keuken

In de eerste plaats wordt er gekeken naar de stijl en kleur van de keuken. Vervolgens wordt er gekeken of uw wensen passen in de ruimte die daarvoor bestemd is. En ten slotte komt de apparatuur aan bod. Ook deze zullen moeten passen in de stijl van de keuken. De inrichting van de keuken is dus sterk afhankelijk van de wensen die u heeft en de mogelijkheden die de ruimte met zich meebrengt. Waterink Keukens kent de moeglijkheden en heeft een overzicht van de nieuwste trends op gebied van inrichting van de keuken. 

Wij denken graag met u mee wat inrichting van de keuken betreft. Wij kunnen u voorzien van budgetkeukens en handgemaakte keukens. En heeft u een bestaande keuken en wilt u aanpassingen aan uw keuken, dan is keukenrenovatie tevens een mooie oplossing.

Ten slotte willen wij u wijzen op onze webshop waar we tal van producten online aanbieden. U moet hierbij denken aan: Handgrepen, Knoppen, Keukenkaccessoires, Afvalsystemen, Relingsystemen, Opbergsystemen, maar ook stopcontacten, Sensorschakelaars en Ledverlichting.

Inbouwapparatuur keuken

Passende inbouwapparatuur in uw keuken. Of het nu gaat om een vaatwasser, oven, koelkast of een combi-magnetron: wij leveren en monteren alle inbouwapparatuur op maat.

>> Apparatuur in de keuken

Keukenbladen

In onze keukens plaatsen wij keukenbladen van graniet, composiet en kunststof. Wij leveren keukenbladen volledig naar wens.

>> Keukenbladen

Kasten en laden

Keukenkasten en keukenladen zijn volledig aanpasbaar aan de stijl van uw keuken. Daarnaast speelt het praktische aspect ruimte een belangrijke rol bij de laden en kasten.

>> Keukenkasten en keukenladen

Kookplaat

Kiest u ervoor om zonder gas te gaan koken, dus voor een inductiekookplaat of een keramische kookplaat? Of gaat u toch voor een gaskookplaat? Wij adviseren u graag!

>> Kookplaat

Achterwand

Een keukenachterwand is leverbaar in talloze materialen en kleuren. In onze showroom en ons portfolio kunt u uitgebreid inspiratie op doen.

>> Achterwand keuken

Keukenfronten

Keukenfronten voor landelijke, stoer landelijke en moderne keukens zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Inspiratie opdoen?

>> Keukenfronten

Quooker

Direct warm water bij de hand. Een quooker is ideaal en enorm veelzijdig. Daarmee is het een schitterende aanvulling op uw keuken.

>> Quooker

Verlichting

Goede verlichting in de keuken is essentieel. Het is buitengewoon onprettig koken wanneer u onvoldoende licht hebt.

>> Verlichting

Keukenkraan

Keukenkranen zijn er in talloze stijlen en vormen passend bij uw landelijke, stoer landelijke of moderne keuken. Meer weten?

>> Keukenkraan

 

Montage en plaatsing

Waterink Keukenmakerij onderscheidt door de vakmensen met verstand van keuken- en interieurbouw. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

 • Een ontwerp op maat (met een persoonlijke kijk op uw wensen)
 • Een keuken op maat (niets is ons te gek)
 • Gebouwd door een team wat nog puur vakmanschap kent (en daar zijn wij trots op)
 • De keuken wordt gebruiksklaar geplaatst (wanneer wij weg zijn kuntc u de keuken in gebruik nemen)
 • Wij verzorgen de afvoer van het afval (scheelt u een dag afval ruimen)
 • Vlotte communicatie, korte lijnen (voorkomt een hoop frustratie)


Diensten

 

Zet nu de eerste stap

Neem direct contact op

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

 • service Service met een lach
 • kwaliteit Altijd kwaliteit
 • prijs Eerlijke prijs
 • detail Oog voor detail
 • vakmanschap Vakmanschap
 • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions