Inrichting van de keuken

Naast de kleur en de stijl is de inrichting van de keuken belangrijk. Hebt je veel of weinig opbergruimte nodig? Welke apparatuur wilt je in de keuken? En wat dacht je van het keukenblad. Waterink Keukenmakerij voorziet je van gedegen advies.

Je kunt bij Waterink Keukenmakerij terecht voor keukens in alle prijsklassen: van budgetkeukens tot handgemaakte keukens. In beide gevallen is de keukeninrichting belangrijk.

Van de kookplaat tot de keukenkasten

De keukeninrichting wordt behalve door de stijl bepaald door de keuze voor materialen als de kookplaat, de apparatuur en de achterwand.

Inbouwapparatuur keuken

Keukenapparatuur

Passende inbouwapparatuur in je keuken. Of het nu gaat om een vaatwasser, oven, koelkast of een combi-magnetron: wij leveren en monteren alle inbouwapparatuur op maat.

>> Apparatuur in de keuken

Keukenbladen

Keukenblad: graniet, composiet, kunststof

In onze keukens plaatsen wij keukenbladen van graniet, composiet en kunststof. Het keukenblad is medebepalend voor de uitstraling van jouw keuken.

>> Keukenbladen

Kasten en laden

Keukenkasten en keukenladen

Keukenkasten en keukenladen zijn volledig aanpasbaar aan de stijl van jouw keuken. Daarnaast speelt het praktische aspect ruimte een belangrijke rol bij laden en kasten.

>> Keukenkasten en keukenladen

Kookplaat

Kookplaat keuken

Wil je een inductiekookplaat, een keramische kookplaat en of een gaskookplaat in je keuken? Wij adviseren je uitgebreid over de voor- en nadelen.

>> Kookplaat

Achterwand

Achterwand keuken

Een keukenachterwand is leverbaar in talloze materialen en kleuren. In onze showroom en ons portfolio kun je uitgebreid inspiratie op doen.

>> Achterwand keuken

Keukenfronten

Keukenfronten

Keukenfronten voor landelijke, stoer landelijke en moderne keukens zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Inspiratie opdoen?

>> Keukenfronten

Quooker

quooker

Direct warm water bij de hand. Een quooker is ideaal en enorm veelzijdig. Daarmee is het een schitterende aanvulling op jouw keuken.

>> Quooker

Verlichting

Verlichting keuken

Goede verlichting in de keuken is essentieel. Het is buitengewoon onprettig koken wanneer je onvoldoende licht hebt.

>> Verlichting

Keukenkraan

keukenkraan

Keukenkranen zijn er in talloze stijlen en vormen passend bij jouw landelijke, stoer landelijke of moderne keuken. Meer weten?

>> Keukenkraan

 

Inrichting van de keuken

Montage en plaatsing

Waterink Keukenmakerij onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:


Diensten

 

Zet nu de eerste stap

Heb je vragen, wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Contact Waterink Keukenmakerij en JEPP Keukens

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukenmakerij.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact webdesign dotsolutions