BetonCiré keukenblad

Wenst u een keukenblad of aanrechtblad van Beton Ciré in uw keuken te gebruiken? Wij leggen u hier graag uit waarom u het wel of juist niet zou moeten doen.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een sterke minerale pleister van cementstuc en is bijzonder geschikt voor het gebruik op die verse oppervlakken. Het geeft een bijzondere (industriële) uitstraling en Beton Ciré is gemakkelijk schoon te houden. Het is prima te gebuiken aan wanden of toevoeging aan meubels. In Frankrijk is het al ruim 20 jaar een gewaardeerde toepassing. In het Frans betekent het dan ook letterlijk gepoetst of gewreven beton.

Keukenblad of aanrechtblad Beton Cire

Samenstelling Beton Ciré

De samenstelling van Beton Ciré is cementmortel met resin en kleurpigment. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van kunstharsen en polymeren. Wanneer er water wordt toegevoegd ontstaat er een smeerbare substantie wat veel weg heeft van stuc, daar is dan ook de andere benaming, betonstuc, uit ontstaan.

Is Beton Ciré geschikt voor keukenbladen?

Beton Ciré heeft een beperkte houdbaarheid voor het gebruik op een keukenblad. Het materiaal is goed te verwerken en de wasbakken en schuine kanten zijn eenvoudig te maken. Dankzij de speciale coating is het water en olie bestendig. Maar wij kregen op denduur steeds meer klachten van mensen die het oppervlak van een keukenblad in Beton Ciré hebben laten stucen. Waterink Keukens staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat is dan ook meteen de reden dat we keukenbladen niet meer afwerken met Beton Ciré.

Keukenblad Beton Cire

Wat zijn de voordelen van Beton Ciré?

 • Het is geschikt voor praktisch elk gewenst oppervlak (vloer/wand/plafond)
 • Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden
 • Het is eenvoudig in het onderhoud
 • De stuclaag is heel dun, maar bijzonder sterk en slijtvast
 • Dankzij de speciale coating is het water- en oliebestendig

Wat zijn de nadelen van Beton Ciré?

 • Aanbrengen van de vloer kost veel tijd en is een duur proces
 • Het heeft veel onderhoud nodig bij gebruik als afwerking voor een keukenblad, zoals de speciale coating die bijv. opnieuw aangebracht moet worden
 • Beton Ciré is minder lang houdbaar dan andere vergelijkbare keukenbladen

Aanrechtblad Beton Cire

In welke stijl keuken past het?

Een beton look is momenteel erg trending en wordt daardoor steeds meer toegepast. Het geeft een unieke, huiselijke en industriële sfeer. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren. Wist u dat het beton water- en schokbestendig en geheel voegloos is?

Kortom: Beton Ciré, kan toegepast worden waar en hoe u dat wenst. Een Beton Ciré keukenblad staat mooi bij een moderne keuken. De strakke afwerking van het beton zorgt voor een moderne look. Ook luxe en design keukens kenmerken zich door de strakke afwerking. Het zijn strakke ontwerpen, hoogwaardige materialen en perfecte eenvoud. Dit in combinatie met de eenvoud van Beton Ciré, maakt dat dat uw keuken geheel naar wens gemaakt kan worden. Echter leveren wij geen Beton Ciré keukenbladen. Voor het gebruik van Beton Ciré verwijzen wij u graag naar een expert die u kan informeren. Hiervoor kunnen wij u helaas niet adviseren.

Beton Ciré keukenblad

Beton Ciré als achterwand in de keuken

Wij zien met regelmaat dat mensen er voor kiezen om het Beton Ciré achterwand te laten maken. Vraag naar een specialist voor meer informatie. 

Liever een andere stijl keukenblad?

In ons assortiment vindt u ook keukenbladen van de volgende materialen:

Keramisch
Keukenblad

Een keramisch aanrechtblad is vormvast, krasbestendig en hittebestendig. Nadeel is echter wel dat het erg kwetsbaar is voor stoten (stootgevoelig) waardoor er schade kan ontstaan aan het blad.

Ga door naar: keramische keukenbladen

Keukenblad
van composiet

Composiet wordt niet volledig uit de natuur gedolven. Het is een oersterk materiaal wat grotendeels waterdicht is. Ook is een aanrechtblad van composiet goed bestand tegen krassen en snijden.

Ga door naar: keukenblad van composiet

Keukenblad
van graniet

Een granieten keukenblad is altijd uniek en tijdloos. Simpelweg omdat het een natuurlijk product is. Zoals het graniet uit de natuur wordt gehaald, wordt het ook in uw keuken geplaatst. 

Ga door naar: keukenbladen van graniet

Keukenblad
van kunststof

Kunststof keukenbladen bestaan uit meerdere lagen. De diversiteit in kleur en design is oneindig. Voordeel is dat ze goedkoper zijn. Ook zijn de keukenbladen onderhoudsvriendelijk en waterdicht.

Ga door naar: keukenbladen van kunstof

 

Waterink Keukenmakerij

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor

Handgemaakte keukens


In onze eigen werkplaats maken wij handgemaakte keukens. Wij leveren ouderwets vakmanschap. Dit betekent dat je een keuken krijgt die helemaal op maat gemaakt is voor jou.

Lees meer: Handgemaakte keukens

Standaard keukens


Wij hebben een aparte afdeling met standaardkeukens in alle mogelijke vormen en maten. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw keuken.

Lees meer: Standaardkeukens

Keukenrenovatie


Uw bestaande keuken compleet laten opknappen? Keukenrenovatie is een uitstekende oplossing om problemen in de keuken op te lossen of de keuken een nieuwe uitstraling te geven.

Lees meer: Keukenrenovatie

 

 

Ageeth en Erwin Waterink

Leuk om kennis te maken, wij zijn Ageeth en Erwin Waterink, de drijvende krachten achter Waterink Keukens.

Waterink Keukenmakerij: Hardenberg

 

 

Waarom kiezen voor
Waterink Keukens?

 • Een vakkundig team staat klaar voor uw speciale wensen.
 • Een keuken op maat laten maken, dat kan!
 • Bij ons krijt u persoonlijke service, zodat we goed aansluiten op uw wensen
 • Meer dan 10 jaar ervaring in het keukenvak

 

 

Contact

Hebt u nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Contact Waterink Keukenmakerij en JEPP Keukens

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

 • service Service met een lach
 • kwaliteit Altijd kwaliteit
 • prijs Eerlijke prijs
 • detail Oog voor detail
 • vakmanschap Vakmanschap
 • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions