Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenkasten en keukenlades

Bij de oriëntatiefase van een keuken zoekt men eerst naar de uitstraling en vormgeving van de keuken. Uiteindelijk wordt de ruimte en praktische indeling bekeken. We hebben het dan over het gebruik en positie van het aantal keukenkasten en keukenlades. Zo zien we steeds meer opberg mogelijkheden in lastige delen van de keuken. In een hoek past bijvoorbeeld prima een carrousel en naast een hoge koelkast zou een apothekerskast zeker niet misstaan. Bovendien bieden deze mogelijkheden veel meer ruimte dan u vooraf gedacht had. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om uw keuken naar wens in te delen? Neem dan eens contact met ons op. Wij hebben ervaring in het indelen van uw keuken. Bovendien kunnen wij de indeling visueel inzichtelijk maken door een op maat gemaakt ontwerp.

kasten-keuken-greeploos

Leveren van keukenkasten en keukenlades

Wij hebben een showroom die u de praktische mogelijkheden inzichtelijk maakt. Wij hebben diverse keukenopstellingen geplaatst die u zeker zullen inspireren. Wij leveren handgemaakte keukens en fabriekskeukens. De nieuwste trends kunnen wij u ter plekke tonen.

Onze kracht ligt niet alleen in ons aanbod, maar ook de levering en het plaatsen van de keukens. Bovendien is het bij ons mogelijk om via onze webshop onderdelen voor keukens te bestellen. Voor bestaande keukenkasten en keukenlades zijn opbergsystemen, accessoires en toebehoren te verkrijgen. Dat is wel zo handig als u later de keukenkasten en keukenlades wilt aanpassen.

Montage en onderhoud

Zoals aangegeven verzorgen wij ook de montage werkzaamheden van uw keuken. Naast montagewerk behoort onderhoud en renovatiewerk van keukens tot de mogelijkheden. Door beschadigingen of veelvuldig gebruik hoeft niet altijd een nieuwe keuken besteld te worden. Door bijvoorbeeld het overspuiten van de keukenkasten, keukenlades en deurtjes lijkt uw oude keuken weer als nieuw. Als u er dan ook nog voor kiest om uw handgrepen te vervangen, is uw oude keuken niet meer te herkennen.

Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

Om deze redenen kiest u voor Waterink Keukens

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal punten:

 • U kunt bij ons terecht voor standaardkeukens en handgemaakte keukens.
 • Wij hebben een inspirerende showroom.
 • Een ontwerp op maat (wij kijken uit naar uw wensen).
 • Een keuken op maat (bijna alles kan).
 • Gebouwd of geplaatst door een team wat nog puur vakmanschap kent (en daar zijn wij trots op).
 • De keuken wordt gebruiksklaar geplaatst (wanneer wij weg zijn kunt u de keuken meteen in gebruiken nemen).
 • Wij verzorgen de afvoer van het afval.
 • Vlotte communicatie, korte lijnen (voorkomt een hoop frustratie).

Veel gelezen artikelen

 • De inrichting van keukenladen.
 • De inrichting van keukenkasten.
 • Voor vragen en tips bezoekt u onze keukenvraagbaak.

Schade of problemen met keukenkasten?

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact