Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenmontage Rouveen

Waterink Keukens levert keukens in geheel Overijssel o.a. in Rouveen. Woont u in Rouveen en zoekt u advies bij de aanschaf van een nieuwe keuken?

Een goed idee

Een mooie keuken begint bij een goed idee. En u hebt vast de contouren van uw nieuwe keuken al in uw hoofd. Maar misschien moet u eens idee opdoen door onze keukens te bekijken in de showroom. Of wellicht kunnen we al wat schetsen voor u maken. Onze adviseurs gaan net zolang door tot die keuken er staat die u wilt.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Stijl keuken

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Van idee tot realisatie

Een keuken koopt u niet iedere dag. Des te belangrijker om bij een dergelijke investering een goed plan van aanpak te hebben. Wij nemen in ons ontwerp alle belangrijke zaken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Waterink Keukens zorgt niet alleen voor een keuken ontwerp. Wij leveren en plaatsen keukens. We zorgen ervoor dat alles prima werkt. De gehele technische realisatie is bij ons in vertrouwde handen.

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom.

 

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact