Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Drenthe

Keukenrenovatie Drenthe

Waterink Keukens levert en renoveert keukens in de provincie Drenthe. Komt u uit Meppel, Assen, Emmen, Hoogeveen, Beilen, Borger of Coevorden en wilt u uw keuken laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Wanneer keukenrenovatie

U kunt kiezen voor keukenrenovatie wanneer er sprake is van:

Keukenrenovatie

Veel klanten kiezen voor keukenrenovatie. Dat houdt in dat de kapotte materialen vervangen worden. Hierbij wordt de oude folie verwijdert. Daarna kunnen wij de kastjes overspuiten. Of opnieuw folie plaatsen.

Overspuiten van de keuken

Wanneer u geen duizenden euro’s wilt investeren in een nieuwe keuken dan is het overspuiten of schilderen van de keuken een reële optie. Voor minder geld krijgt uw keuken een nieuwe, frisse uitstraling.

overspuiten keuken

De gehele keuken

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Uw keuken oogt als nieuw.

Keuken renovatie in Drenthe

Waterink Keukens renoveert keukens in Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger.

Verwante informatie

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op