Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Emmen

Keukenrenovatie Emmen

Waterink Keukens voert renovatie van keukens uit in de regio Emmen. Woont u in de regio Emmen. Er is sprake van waterschade of brandschade? U wilt geen nieuwe keuken? Maar wel een nette keuken?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Wanneer keukenrenovatie?

Er zijn diverse aanleidingen om te kiezen voor keukenrenovatie:

De gehele keuken

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. U keuken oogt als nieuw.

Renovatie van de kapotte materialen

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen alleen de kapotte materialen te vervangen. Wanneer u twee kasten hebt waarvan de folie kapot is gegaan dan repareren wij deze twee kasten. Achteraf oogt uw keuken alsof er geen schade geweest is.

Onze aanpak

Waterink Keukens kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak. Wij voorzien u van gedegen advies. In samenspraak met u maken wij een ontwerp van de keuken. Hierbij kijken wij naar uw wensen ten aanzien van:

U bent tevreden over het ontwerp? Dan plaatsen wij de keuken. Wij staan garant voor een nette aflevering!

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op