Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Genemuiden

Keukenrenovatie Genemuiden

Waterink Keukens levert en renoveert keukens in de regio Genemuiden. Woont u in de regio Genemuiden? En u hebt schade aan uw bestaande keuken? U kunt kiezen voor keukenrenovatie.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Een nieuw gezicht

Bij het renoveren van uw keuken kiest u ervoor de keuken een nieuw aanzicht te geven. Door bepaalde onderdelen te vervangen kan de keuken er weer een tijd tegen aan zonder dat u de lasten draagt van een ‘nieuwe’ keuken.

overspuiten keuken

Wanneer u de renovatie van uw keuken door Waterink Keukens uit wilt laten voeren kunt u terecht voor:

De gehele keuken

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Uw keuken oogt als nieuw.

Renovatie van de kapotte materialen

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen alleen de kapotte materialen te vervangen. Wanneer u twee kasten hebt waarvan de folie kapot is gegaan dan repareren wij deze twee kasten. Achteraf oogt uw keuken alsof er geen schade geweest is.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukens: u bepaalt hoe uw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om u van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat u een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En u te vertellen over de voor- en nadelen.

Keuken renovatie in Genemuiden

Waterink Keukens renoveert keukens in de gemeente Zwartewaterland: Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Afsched, Baarlo, Mastenbroek.

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op