Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Hardenberg

Keukenrenovatie Hardenberg

Waterink Keukens voert renovatie van keukens uit in de regio Hardenberg. Woont u in de regio Hardenberg. En er is sprake van waterschade of brandschade? U wilt geen nieuwe keuken? Maar wel een nette keuken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Waarom keukenrenovatie?

U kunt kiezen voor keukenrenovatie wanneer er sprake is van:

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Uw keuken oogt als nieuw. Dit kan volledig naar uw wens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere kleur in uw keuken. Of wat dacht u van een andere achterwand.

Renovatie van de kapotte materialen

U kunt ervoor kiezen beschadigde onderdelen te vervangen. Dus heeft u een kastje met waterschade dan vervangt u enkel dit onderdeel. Wij zorgen dat het verschil tussen nieuwe en bestaande materialen niet te zien is.

Onze aanpak

Waterink Keukens kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak. Wij voorzien u van gedegen advies. In samenspraak met u maken wij een ontwerp van de keuken. Hierbij kijken wij naar uw wensen ten aanzien van:

U bent tevreden over het ontwerp? Dan plaatsen wij de keuken. Wij staan garant voor een nette aflevering!

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op