Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Hoogeveen

Keukenrenovatie Hoogeveen

Waterink Keukens levert en renoveert keukens in de regio Hoogeveen. Woont u in de regio Hoogeveen. En u heeft schade aan uw bestaande keuken? U wilt geen nieuwe keuken? Maar wel een nette keuken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Wanneer keukenrenovatie?

U kunt kiezen voor keukenrenovatie wanneer er sprake is van:

De gehele keuken

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Uw keuken oogt als nieuw.

Renovatie van de kapotte materialen

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen alleen de kapotte materialen te vervangen. Wanneer u twee kasten hebt waarvan de folie kapot is gegaan dan repareren wij deze twee kasten. Achteraf oogt uw keuken alsof er geen schade geweest is.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukens: u bepaalt hoe uw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om u van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat u een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En u te vertellen over de voor- en nadelen.

Keuken renovatie in Drenthe

Waterink Keukens renoveert keukens in Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact