Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Meppel

Keukenrenovatie Meppel

Wanneer u in Meppel woont en denkt aan renovatie van uw keuken dan kunt u terecht Waterink Keukens. Wij adviseren u op deskundige wijze omtrent de keukenrenovatie.

Een nieuwe keuken of renoveren?

U weet niet of u een nieuwe keuken moet laten plaatsen of dat u de keuken wilt laten renoveren. Waterink Keukens komt bij u langs. En voorziet u graag van advies. Heel graag nodigen wij u een paar dagen later uit om het ontwerp toe te lichten.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukens: u bepaalt hoe uw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om u van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat u een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En u te vertellen over de voor- en nadelen.

Artikelen en publicaties

Waterink Keukens schreef een aantal publicaties over de renovatie van de keuken:

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op