Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Staphorst

Keukenrenovatie Staphorst

Waterink Keukens voert renovatie van keukens uit in de regio Staphorst. Woont u in de regio Staphorst? Schade aan uw keuken? De folie laat bijvoorbeeld los?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Waarom keukenrenovatie?

U kunt kiezen voor keukenrenovatie wanneer er sprake is van:

keuken-over-spuiten

De gehele keuken

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Uw keuken oogt als nieuw. Dit kan volledig naar uw wens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere kleur in uw keuken. Of wat dacht u van een andere achterwand.

Brandschade

Soms ontstaat brandschade in uw keuken. Door onvoorzichtig om te gaan met het gasfornuis bijvoorbeeld. Uw keuken kan lelijk beschadigen. U hoeft niet een geheel nieuwe keuken te laten plaatsen. U kunt het bestaande onderdeel laten vervangen of overspuiten. Zo ziet u niks terug van de schade.

Voordelen keukenrenovatie

De voordelen van keukenrenovatie op een rijtje:

  • Uw investering is minder groot dan bij een nieuwe keuken.
  • Uw keuken lijkt als nieuw.
  • U bepaalt zelf de stijl van uw gerenoveerde keuken.
  • U kunt ook losse onderdelen laten renoveren.

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op