Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie Zwolle

Keukenrenovatie Zwolle

Woont u in de regio Zwolle? Heeft u schade aan uw keuken? De folie laat bijvoorbeeld los? Of brandschade?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie ‘op maat’, dat wil zeggen dat uw wens leidend is.

Waarom keukenrenovatie?

U kunt kiezen voor keukenrenovatie wanneer er sprake is van:

keuken-over-spuiten

Keukenrenovatie bij loslaten folie

Vaak zijn klanten niet ontevreden over de keuken die ze hebben. Maar ze vinden het wel belangrijk dat de keuken er goed uit ziet. Met andere woorden: een nieuwe keuken is niet wat ze per definitie zoeken. Uiteraard kan dit wel. Het kan ook gewoon tijd zijn om een nieuwe keuken te kopen.

Keukenrenovatie

Veel klanten kiezen voor keukenrenovatie. Dat houdt in dat de kapotte materialen vervangen worden. Hierbij wordt de oude folie verwijdert. Daarna kunnen wij de kastjes overspuiten. Of opnieuw folie plaatsen.

De gehele keuken

U kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Uw keuken oogt als nieuw.

Voordelen keukenrenovatie

De voordelen van keukenrenovatie op een rijtje:

  • Uw investering is minder groot dan bij een nieuwe keuken.
  • Uw keuken lijkt als nieuw.
  • U bepaalt zelf de stijl van uw gerenoveerde keuken.
  • U kunt ook losse onderdelen laten renoveren.

Keuken renovatie in Overijssel

Waterink Keukens renoveert keukens in Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle.

Veel gelezen artikelen

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op