Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukens topsegment (High End Keukens)

Een keuken volledig op maat voorzien van alle luxe aspecten die u voor ogen hebt (zie ook: luxe keuken)? Dit zijn de keukens uit het absolute topsegment (High End Keukens). Waterink Keukens is gespecialiseerd in de fabricatie van keukens op maat. En met op maat bedoelen we dat we elk aspect van uw keuken op maat kunnen maken. Het zijn de opdrachten die wij met groot, groot plezier uitvoeren voor onze klanten simpelweg omdat dit onze passie is!

Wat houdt keuken topsegment in?

Ook in de wereld van keukens is er een onderscheid te maken tussen een boel zaken. Enerzijds klassiek, anderzijds modern. Enerzijds flitsend, anderzijds weer erg praktisch. Maar de tegenstelling waarin het topsegment het beste uit de verf komt is goedkoop tegenover duur. Het topsegment in keukens is een combinatie van luxueuze design-apparatuur wat een elegante uitstraling met zich meebrengt. Een andere benaming is ook wel high end-keuken. Dat wil zeggen dat alleen het beste goed genoeg is voor deze keukens, vanzelfsprekend hangt daar dan ook een ander prijskaartje aan dan aan een doorsnee keuken.

Zie ook: handgemaakte keukens

Voor wie zijn keukens uit het topsegment bedoeld?

Het is een misvatting om te denken dat deze keukens alleen duurder zijn en dat de kous daarmee af is. Zoals gezegd is een keuken uit het topsegment voorzien van alle luxe apparatuur die u maar kunt bedenken. Bovendien vragen deze luxe keukens ook extra aandacht als het gaat om indeling. Alles kan naar wens worden ingericht, zodat het u aan niets ontbreekt. De indeling is dus belangrijk, maar wat te denken van de stijl die u belangrijk vindt.

Combinatie met moderne trend

Wellicht zijn uw persoonlijke stijlelementen te combineren met één van de laatste trends zoals een afzuigunit in het aanrechtblad of zwevende keukenwanden. Daarnaast is er momenteel een ontwikkeling gaande in de keukenwereld die ‘domotica’ heet. Dit houdt in dat apparaten op een afstand bediend kunnen worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat die geprogrammeerd staat op een bepaald tijdstip of verlichting die naar gelang er licht in de woonkamer binnenkomt zijn intensiteit aanpast. Voor iedereen die een bijzondere keuken op maat wil laten maken met de bijbehorende luxe die gewenst is, kunnen we u van harte aanraden eens een kijkje te nemen bij de keukens uit het topsegment.

Keukens topsegment

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op