Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenspecialist Deventer

Waterink Keukens levert keukens in geheel Overijssel o.a. in Deventer. Woont u in Deventer en zoekt u advies bij de aanschaf van een nieuwe keuken?

kleurkeuken

Een mooie keuken begint bij een goed idee. En u hebt vast de contouren van uw nieuwe keuken al in uw hoofd. Maar misschien moet u eens een idee opdoen door onze keukens te bekijken in de showroom. Of wellicht kunnen we al wat schetsen voor u maken.

Stijl keuken

Wij bieden de volgende stijlen keukens: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Van idee tot realisatie

Waterink Keukens zorgt niet alleen voor een keuken ontwerp. Wij leveren en plaatsen keukens. We zorgen ervoor dat alles prima werkt. De gehele technische realisatie is bij ons in vertrouwde handen.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact