Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenspecialist Flevoland

Keukenspecialist Flevoland

Waterink Keukens is de keukenspecialist in Flevoland wanneer u op zoek bent naar betaalbare en handgemaakte keukens inclusief apparatuur. Wij bieden keukens in landelijke, stoer landelijke en moderne stijl.

Maatwerk

Een keuken is geen standaardproduct. U kunt de keuken volledig aanpassen aan uw wensen. De keuken die u kiest moet perfect zijn. Deze moet immers een aantal jaren mee gaan. De deskundige experts van Waterink Keukens adviseren u over talloze praktische zaken.

Apparatuur

Op zoek naar een keuken? Wij raden u aan om een wensenlijstje mee te nemen wanneer u keukenzaken bezoekt. Eén van de vragen kan zijn: Welke apparatuur wilt u in de keuken? Waterink Keukens adviseert.

Installatie van keuken

De installatie van uw keuken wordt verzorgd door Waterink Keukens. Op deskundige wijze plaatsen wij de kasten, het aanrechtblad en de inbouwapparatuur. U kunt aan de slag op het moment dat wij de deur uit stappen.

Verwante informatie

Diensten

Keukens in Flevoland

Waterink Keukens is actief in Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde of Lelystad

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen? Neem nu contact met ons op.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact