Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenspecialist Genemuiden

Keukenspecialist Genemuiden

Wanneer u een nieuwe keuken zoekt en u woont in Genemuiden dan bestaat de kans dat u op de site van Waterink Keukens terecht komt. Hier kunt u een indruk krijgen van de betaalbare keukens die wij aanbieden. Maar wanneer u een realistische indruk wilt krijgen kunt u ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom.

Van A tot Z

Waterink Keukens regelt uw nieuwe keuken van A tot Z. Of het nu is voor een huurwoning of een nieuwbouwwoning. Op basis van uw wensen komen wij met een eerste ontwerp. In samenspraak komen wij tot een definitief ontwerp waarna Waterink Keukens de materialen bestelt en de keuken geplaatst kan worden.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel.

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Plaatsen van de keuken

Vaak wordt de aansluiting van het water en de apparaten door een andere monteur gedaan. Waterink Keukens onderscheidt zich van andere leveranciers. Waterink Keukens plaatst de keuken geheel gebruiksklaar. Wanneer wij bij u de deur uitstappen neemt u de keuken in gebruik.

Afvoeren afval

Waterink Keukens zorgt dat afval wordt afgevoerd. Zodat u niet met het afval blijft zitten.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op