Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenspecialist Hardenberg

Keukenspecialist Hardenberg

Woont u in de regio Hardenberg en bent u op zoek naar een handgemaakte of standaardkeuken? Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor standaardkeukens, handgemaakte houten keukens, keukens in alle stijlen en keukenrenovatie.

Diensten Waterink Keukens

U kunt bij Waterink Keukens terecht voor:

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

  • Een handgemaakte keukens is een (meestal) houten keuken die daadwerkelijk met de hand gemaakt wordt.
  • Een standaardkeuken bestaat uit standaard onderdelen (de keuze is enorm).

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar dient u te schikken in de standaardmaten. Wat betreft materialen en stijlen is de keuze enorm.

Stijl keuken

Wilt u een landelijke, stoer landelijk of moderne keuken in uw huis?

Modern of landelijke keuken

Het mooie van de ‘stoer, landelijke ‘ stijl is dat u diverse kanten op kunt. Houdt u van de moderne inslag dan gaat u die kant op. Toch liever een landelijke insteek. Geen probleem. De basis blijft ‘stoer’. Vaak met hout. De afwerking oogt vaak niet glad. Juist niet, omdat dit zo past in de stoer landelijke keuken.

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukens adviseert u over:

De juiste keuken kiezen

U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen. Wij Wij raden u echter ook aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Proeven en ervaren is essentieel bij de keuze voor een nieuwe keuken. Het is dan beter even wat tijd te investeren zodat u de juiste en weloverwogen beslissing neemt.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Actief in Hardenberg

Waterink Keukens heeft een showroom in Hardenberg. Ook is Waterink Keukens actief in de regio Hardenberg: Hardenberg, Gramsbergen, Ane, Balkbrug, Bergentheim, Bruchterveld, De Krim, Dedemsvaart, Heemserveen, Kloosterhaar, Lutten, Mariënberg, Oud-Avereest, Radewijk, Rheeze, Schuinesloot, Sibculo en Slagharen, Achterin, Anerveen, Anevelde, Baalder, Braamberg (deels), Brucht, Collendoorn, De Belte, De Haandrik, De Pol, De Schans, Den Velde, Diffelen, Ebbenbroek, Engeland, Gouden Ploeg, Hardenbergerveld, Heemse, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Keiendorp, Kievitshaar, Loozen, Lutterhartje, Lutterveld, Noord-Stegeren, Oud-Lutten, Rheezerveen Venebrugge.

Overzicht keukens Waterink Keukens

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op